Sinun sanasi -projekti

Me ihmiset omaksumme, toistamme jo opittua ja luomme niiden pohjalta uutta. Kyllä, luomme!

Usein kuitenkin jumitamme omissa automaatioissamme, olipa kyse sitten työprojektin suunnittelemisesta, lenkkireitin valinnasta tai blogipostauksen kirjoittamisesta. Toimimme näin huolimatta siitä, että saatamme päätyä yhä uudestaan samaan epätoivottuun lopputulokseen.

Jumittaminen eli joustamattomuus ja ennakkoluulot vaikeuttavat vaihtoehtoisten toimintatapojen ja polkujen löytämistä.

Neuroplastisuuden oivaltaminen ja valjastaminen tietoisesti käyttöömme avaa meille mahdollisuuden sopeutua uusiin käyttäytymismalleihin ja kokemuksiin niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Kun teet muutoksen tietoisella tasolla, voit nähdä muutoksia myös tunteissasi sekä teoissa muutoksen jälkeen. Tällä tavoin aivoja muovaamalla rakennat pikku hiljaa uutta todellisuutta.

Tule mukaan - autamme sinua rakentamaan sen!

Sinun sanasi -projektin takana 

Elämä johdatti minut yhteen mentaalivalmentaja Amy Albrechtin kanssa joogapurjehduksen merkeissä syksyllä 2019. 

Syntyi keskusteluja ihmisyydestä, inhimillisyydestä ja naiseudesta. Odotuksista, painolasteista ja arjessa jaksamisesta. Molempia kiehtoo luovuus ja aivojen kyky muovautua. Näistä elementeistä syntyi ensimmäinen yhteinen luova retriittimme "Sinun sanasi" syksyllä 2020.

Amyn opettajatausta sekä parikymmenvuotinen kouluttajan urani ja retriitinohjaajakoulutus toivat mukanaan ajatuksen yhteisten kurssien ja tapahtumien tarjoamisesta jatkossakin. 

Meitä yhdistää halu kehittyä ihmisenä ja auttaa muitakin kehittymään. Kehitys ei aina tarkoita vain uuden oppimista tai kyvykkäämmäksi tulemista. Se voi tarkoittaa jopa päinvastaista! Tärkeintä on löytää tie itseensä. Sitä tietä myöden on mahdollista kulkea myös kohti toisia ja heidän vierellään.  

Inspiraatio - innostu ja lähde rohkeasti kohti sinua kiinnostavia asioita

Sopusointu - anna aikaa tärkeille asioillesi ja löydä tasapaino tekemisen ja olemisen välillä 

Minärakkaus - kunnioita itseäsi, olet ihana sellaisena kuin olet