Haluatko vaihtaa sanasen? 


Jutellaan lisää sanoista ja kuvista, joita voisimme yhdessä tehdä ja elämyksistä joita voin ryhmällenne tarjota. Täytä viereinen yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen karoliina.makela(at)sanamalja.fi  

Sanamalja pitää pesää Suomen Espoossa, mutta voimme toteuttaa työpajoja sopimuksen mukaan ympäri Suomea tai etänä osallistujien ollessa missä päin maapalloa tahansa. 

Sanamaljaa voit seurata Instagramissa ja Facebookissa.

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.  

Sanamaljan takana on Karoliina
 

Minä rakastan maalaamista sanoin ja kuvin.

Sanamalja syntyi halusta paitsi luoda itse, myös tarjota muille avaimia luovuuden oven avaamiseen ja erilaisiin ilmaisutapoihin.

Sanojen käyttäminen eri tavoin on ollut rakas harrastukseni ja tärkeä osa työtäni jo yli pari vuosikymmentä. Myös kahvi- ja taiteen alan järjestötoiminnassa olen ollut sanailemassa ahkerasti. Olen kirjoittanut runoja kouluikäisestä saakka - yksi kokoelma on julkaistu vuonna 2017 ja seuraava on tekeillä. Lapsuuden ja nuoruuden musiikki- ja teatteriharrastukset tukivat luovan mielen heräämistä äänimaailmojen ja kehollisuuden kautta. Innostus maalaamiseen on herännyt aikuisiällä.

Jättäessäni luomisen hetkeksi viihdyn yleensä kameran takana, luonnossa, kävely- ja pyöräretkillä sekä hellan ja retkikeittimen ääressä. Retriitit, yin-jooga ja hengitysharjoitukset kuuluvat tiiviisti elämääni. Toimin myös vapaaehtoisena SOS lapsikylän Apuu-chatissa.

Päivätyössäni kehitän palveluratkaisuja IT Solution Managerina elintarvikealalla ja olen työskennellyt parikymmentä vuotta koulutusasiantuntijana. Ohjausta ja kouluttamista teen myös nykyisessä työssäni. 

Olen Hiljaisuuden ystävien kouluttama retriitinohjaaja. 

Näistä lähtökohdista pakkasin reppuni täyteen kirjaimia ja väreja ja lähden luomaan niistä uutta juuri sinun kanssasi.

Löydät minut myös Sinun sanasi -projektista, jota teen yhdessä aivotyömuotoilija Amy Albrechtin kanssa.